Taal:

Raepshille

Hét opfokstation
voor jonge Friese merrieveulens

Wij winnen ons eigen stro en kuilgras.

De jonge paarden worden ingedeeld naar leeftijd.

Raepshille

Hét opfokstation voor jonge Friese merrieveulens in Zuid West Nederland. Wij, Arjen en Antoinette Schrauwen zijn in 2003 een veulenopfokstation in het Zuid-Hollandse Strijensas gestart...
Lees meer
Eigen kuilgras

Wij winnen het kuilgras van ons eigen bedrijf. Wij weten precies hoe de bemesting van het gras is geweest.

Lees meer
Indeling op leeftijd

De jonge paarden worden ingedeeld naar leeftijd.

Prachtige omgeving

Ons bedrijf is gevestigd in de open akkerbouwpolders in de Hoeksche Waard langs het Hollandsch Diep. De polder waarin onze boerderij is gelegen heet Raepshille.

Over ons

Arjen Schrauwen (1966) en Antoinette Schrauwen-Boer (1973) runnen samen het opfokstation en het akkerbouwbedrijf. Onze kinderen Marissa (2002) en Cees (2005) helpen, op hun manier, ook mee op het bedrijf.
Lees Meer

Ons doel

Ons doel is om al onze klanten na twee of drie jaar een gezonde en vitaal paard terug te bezorgen. Onze klantenkring bestaat uit o.a. hengstenhouders en fokkers uit binnen- en buitenland.
Lees Meer

Welzijn

Iedere dag, ongeacht de weersomstandigheden, gaan de paarden per groep naar buiten om lekker uit te razen, te spelen en te rennen. Zo kunnen ze zich, in alle aspecten, goed ontwikkelen. Een robuuste buitenbak van 40 meter x 20 meter staat iedere dag tot hun beschikking.
Lees Meer

Rondleiding

Bekijk ons bedrijf en ervaar de prachtige omgeving in onze fotogallerij.
Bekijken